![]()
Ai grija pe messenger cu cine vorbesti si ce fel de link-uri primesti pentru ca s-ar putea sa te trezesti cu un troian .
Trojanul IM.Win32.Agent.trimite, din partea unui contact din lista, un mesaj în limba romana care te invita să dai click pe un link(ce duce spre un blog).Odată intrat pe blog, utilizatorul este rugat să descarce şi să instaleze un codec sau un plugin pentru a viziona un clip video.
No related posts.


WhiteMan
November 26, 2009
Nu cred ca o sa iau virusu..am Nod32 original
…l-am cumparat cu licenta 
.-= WhiteMan´s last blog ..Bahoi La HappyHour (ProTV) =-.
Easy
November 26, 2009
Off, pentru ce pui imaigini la articol ? Si asa nu se intelege nimic.
.-= Easy´s last blog ..Plictisit, saturat =-.
Muzica
November 26, 2009
nu conteaza ce antivirus ai, il iei
.-= Muzica´s last blog ..MADE IN ROMANIA 2009 (ALBUM ORIGINAL) =-.
Andreea C.
November 26, 2009
Ar trebui sa fie si lumea mai atenta la ce li se cere sa descarce. Gen mail-uri cu “Ai castigat la loto”, problema este atentia de fapt.
Iti poti da seama usor daca e “vrajeala”.
Oricum, parerea mea este ca daca ai noroc sa iti virusezi calculatorul nu mai conteaza nimic, orice antivirus ai avea. Nu cred ca exista unul care sa iti garanteze 100% siguranta, oricat de bune ar fi.
.-= Andreea C.´s last blog ..Simte-te copil =-.
Andreea C.
November 26, 2009
@roxy: Cred ca Easy se referea ca este prea mica poza :”>
.-= Andreea C.´s last blog ..Simte-te copil =-.
Pricop Alexandru
November 26, 2009
Pai lasa link-u’ aici Roxxy sa stie lumea unde SA NU INTRE!
strumfita cu esarfa
November 26, 2009
cred ca am patit si eu ceva asemanator, dar nu dadui click, pen`ca io nu prea am asa incredere sa click-uiesc pe unde se nimereste, ca nu-mi place sa-mi tin antivirus, si mai bine ma feresc.
intrase un contact din messenger pe mine sa ma intrebe daca am vazut nusht care blog. eu i-am raspus ca “ce e cu blogul ala?” si ea dupa vreo 10 min imi da mesaj pe telefon ca are virusi..
.-= strumfita cu esarfa´s last blog ..Crestin sau popo-fagot? =-.
Cristi
November 26, 2009
link exchange?!
blogu meu–>
http://seducatori.blogspot.com
Nume: News
daca mai adaugat trimite mesaj cu adresa ta
O zi buna.
Pentru mai multe detalii intra pe blog.
war angel
November 27, 2009
Cam vechi siretlicul asta ..mai sunt si filme care dau o eroare cand sunt deschise cu media player si te duc catre site-ul ” microsoft” sa isi caute codec .. linux rulls
.-= war angel´s last blog ..Eu sunt mic ..nu stiu nimic =-.
STaycu
November 27, 2009
sa`mi bag p*lan ei de spameri
.-= STaycu´s last blog ..Pisicuta zilei =-.
zaza
November 27, 2009
Am primit şi eu mass-ul cu blog-ul….Chiar de mai multe ori, de la mai multe persoane. Cu un buzzz de rigoare şi cu un mesaj “intră nu este virus”, parcă….Prima dată da..am intrat pe site dar nu am descărcat nimic, nu prea descarc eu toate porcăriile doar ca să văd un filmuleţ despre care nu ştiu nimic..:D
Articole mumoase Roxy zilele astea ai :*
Cristi
December 16, 2009
salut nu stiu daca mai adaugat in lista ta da mi-am schimbat adresa, noua mea adresa este
http://informatiinews.blogspot.com
intra daca iti place si vrei sa facem schimb de link da un mesaj cu numele si site-ul tau:P
O zi buna si spor la scris, facut bani
)